Oss ombord

Det faste mannskapet består av 3 blad av familien Slungaard Myklebust.

Jon Petter Li Slungaard Myklebust. Født i 1966. Oppvokst i Svolvær, men med aner fra Sunnmøre og Østlandet. Nordlendingen i ham er likevel klart mest fremtredende. Er akklimatisert til Inntrøndelag etter å ha bodd og trivdes i Grong i mer enn tredjeparten av livet hittil.

Er vanskelig å putte i bås, også yrkesmessig. Har utdanning som sveiser, dykker, lærer, maskiningeniør og skipper. Har for tiden permisjon fra stillingen som skipsfører i Kystverket.

Jon Petter har interesse for mangt, men friluftsliv er en rød tråd i mye. Har hele livet hatt kystkultur og tradisjonsbåt som en naturlig del i seg. Introduksjonen av tupperware (les: glassfiberbåt) må vel kunne tilskrives de to nåværende kvinnene i hans liv. Og det ser ut til at han trives med oss alle. 😉

Ingrid Slungaard Myklebust. Født i 1973 i New Jersey, USA. Kom til Norge som 6-åring, og tilbragte barne- og ungdomstiden i fjellbygda Meråker. Flyttet til Trondheim som 15-åring, og da ble det sånn.

Er utdannet sivilingeniør innen energi og miljø. Sa opp sin kjære jobb som seniorrådgiver i Enova for å kaste loss og dra på langtur.

Fikk øynene opp for fjellet i ungdomstida, og har vært fjellforelska siden. Havet var totalt uinteressant til en viss nordlending kom hodestups inn i livet hennes i 2009. Brukte en 5-6 år på å se fra sidelinja at andre var fascinert av havet. Så kom plutselig det sprø innfallet å flytte inn i seilbåt i 2015. Kjenner nå at en gryende havforelskelse er på gang…

Karen Marie Slungaard Myklebust. Født i 2014 i Trondheim. Har bodd i seilbåten Vilja siden hun var 8 måneder gammel. Er supermegaminilillesøster til 4 gode storebrødre som alle vanker i Trondheim for tiden; Ole Jørgen (25), Even (23), Petter (23) og Anders (21).

Er for tiden mest gira på duplo og Schleich-dyr, samt øver iherdig på å knyte knuter og å lære seg å svømme.